Nieuwsbericht

29 april 2021

De deadline voor het Twinning project is uitgesteld tot 5 mei om zo meer verloskundigen de kans te geven zich aan te melden voor dit bijzondere project. En laat 5 mei nou net de dag van de verloskundige zijn!

Positieve reacties en praktische vragen

We hebben bijzonder veel positieve reacties ontvangen over deelname aan Twinning ‘buiten de lijnen’. De potentiële Twins zijn goed verspreid onder de KNOV regio’s en tussen verloskundigen uit de 1e, 2e en 3e lijn. Ook hebben we aardig wat vragen gekregen. Bijvoorbeeld over wat je als Twin kunt verwachten van het project en hoe het zit met de tijdsinvestering. Naar aanleiding van deze vragen hebben we besloten de deadline voor aanmelding te verlengen tot 5 mei.

Zorgen over je rol of inzet? Geef er zelf een invulling aan!

Overbelasting, corona pandemie, tekort aan vakantiewaarnemingen. Ze leggen een groot beslag op onze tijdsbesteding en ons energieniveau. Misschien dat je daardoor twijfelt over je aanmelding, maar eigenlijk is dat niet nodig: tijdens het Twinning project geven we namelijk sámen met jou invulling aan je rol en inzet.

En: je hebt 3 maanden lang de tijd om te bedenken hoe je je kennismaking met je Twin wilt beleven. Dat is namelijk de periode tussen de start op 18 juni en de 2e bijeenkomst medio september. Net zoals je rol en inzet geef je dus ook de kennismaking zelf vorm.

Twinning is een creatieve manier van samenwerken

Het geeft je juist ruimte. Oftewel: deelname aan dit project kan je juist nét die boost geven die je nodig hebt.
Toch nog vragen? Lees er meer over op onze site of neem contact op met Erna Kerkhof (kerkhof@home.nl) en/of Bernice Engeltjes (b.engeltjes@hr.nl). Overtuigd en aanmelden? Stuur je motivatiebrief, CV en voorstelfilmpje naar Ineke Kremers (ikremers@knov.nl).