Nieuwsbericht

07 juni 2022
9 juni Webinar kandidaat-bestuursleden KNOV

In deze hectische tijd is een KNOV bestuur met draagkracht belangrijker dan ooit. Op 24 juni tijdens de ALV vragen we jullie dan ook massaal te kiezen en je stem te laten horen, voor de kandidaten van het vijfvrouwsbestuur, dat als collectief de KNOV wil gaan besturen, óf voor de kandidaten die zijn gekozen door de kiescommissie.

Eerder plaatsten we al voorstelvideo's, motivaties en aandachtspunten van de kandidaten. Deze hebben we nu voor je verzameld op de ALV pagina onder bijlage 5. Inmiddels hebben we ook van beide kandidaat-besturen een gezamenlijk opgesteld manifest ontvangen dat we graag hier met jullie delen:

Manifest kandidaten gekozen door kiescommissie
Manifest kandidaten vijfvrouwsbestuur

Zelf de kandidaten ontmoeten

Om je stem goed te kunnen bepalen bieden we de gelegenheid om voorafgaand aan de ALV in gesprek te gaan met de kandidaat-bestuursleden van beide partijen. Op 7 juni en 14 juni kun je meerdere kandidaten van beide partijen spreken tijdens KNOV in gesprek en op 9 juni van 19:30 - 21:00 uur stellen de kandidaat-bestuursleden zich aan jullie voor tijdens een webinar

(Nog) meer weten over alle kandidaten? Open dan de Voordachtsdocumenten op de ALV pagina onder bijlage 5 voor alle cv's en motivatiebrieven.