Nieuwsbericht

04 maart 2021

Op 16 maart van 19.30 tot 20.45 uur organiseert KNOV samen met Babyconnect een webinar over digitale gegevensuitwisseling. Digitale gegevensuitwisseling zorgt ervoor dat de juiste gegevens op het juiste moment beschikbaar zijn voor de cliënt en de zorgverleners om haar heen. Zo maken we met elkaar de geboortezorg beter. Maar hoe werkt het precies? En hoe begin je hiermee in jouw praktijk?

Babyconnect is het landelijke samenwerkingsprogramma in de geboortezorg dat zorgverleners en organisaties helpt om naadloze digitale gegevensuitwisseling mogelijk te maken, gesubsidieerd door VWS. Geboortezorgorganisaties kunnen als regionaal partnerschap nog tot en met mei 2021 subsidie aanvragen. De tijd begint dus te dringen, want voor het indienen van een subsidie moet nú met de voorbereidingen worden gestart.

Wil jij hier meer over weten? Schrijf je dan in voor het webinar Digitale gegevensuitwisseling met Babyconnect op 16 maart.

Stuur je vragen in

Heb je vragen aan Babyconnect waarvan je wilt dat ze in het webinar aan bod komen? Mail ze dan voor 11 maart naar info@knov.nl en zet in het onderwerp: webinar Babyconnect. Alvast wat meer weten over gegevens uitwisselen via Babyconnect? Kijk dan dit filmpje! Voor dit webinar is accreditatie aangevraagd voor 1 punt in cluster D.