Nieuwsbericht

20 december 2022

Op 1 januari 2023 om 12:00 uur start de vooraanmelding voor de master Verloskunde, aanmelden kan via de website: Masterverloskunde - Master of science verloskunde

Er zijn op dat moment 30 plaatsen beschikbaar. Er wordt een selectielijst bijgehouden op basis van datum van aanmelding. Er worden twee aparte lijsten gehanteerd; aanmelders met maximaal 2 jaar werkervaring en aanmelders met minimaal 2 jaar werkervaring. De wens is namelijk om te starten met een groep van 15 studenten die min of meer direct van de bachelor komen (max. 2 jaar werkervaring) en 15 studenten met minimaal 2 jaar werkervaring. De eerste 15 aanmelders per lijst krijgen onder voorbehoud van toelaatbaarheid toegang tot de opleiding. Mocht één van de lijsten niet aan 15 aanmelders komen, dan wordt de andere lijst aangevuld met het ontbrekende aantal aanmelders. Kijk voor meer informatie over de aanmeldprocedure op de website van de Master: Masterverloskunde - Master of science verloskunde.

Mocht er tijdens het proces van aanmelden via de website van de Master iets mis gaan of heb je nog vragen, mail dan naar info@masterverloskunde.nl. Bekijk ook de pagina met veelgestelde vragen op de website voor meer informatie.