Bijpraatmoment Klinisch Verloskundigen

02 december 2021

Binnen de KNOV voeren we met alle leden het gesprek over de toekomst van de geboortezorg èn de financiering hiervan. Wat betekent het voor jou als klinisch verloskundige? Het voorstel van de KNOV is om tot een andere bekostiging met clientprofielen te komen. Dit zou veel voor verloskundigen die in de kliniek werken kunnen betekenen, zoals bijvoorbeeld transparantie, waardoor helder wordt wie wat doet (in plaats van een black box, zoals de DBC’s nu zijn). We voren hierover graag met jullie het gesprek. Want de afspraken die we nu maken, raken jullie op termijn ook en dus willen we jullie hier graag bij betrekken.
Ben je lid van de KNOV en wil jij van deze ontwikkelingen op de hoogte gebracht worden? Meld je dan aan en je krijgt de vergaderlink toegestuurd. We heten alle klinisch verloskundigen welkom, maar in de praktijk zal dit niet altijd lukken. Het zou mooi zijn als vanuit ieder ziekenhuis er in ieder geval één persoon aanwezig is.

Op dit moment is aanmelden via de website niet mogelijk. Wil je, je aanmelden stuur dan een email naar ikremers@knov.nl.

Ben je lid? Log in en ga naar KNOV Agenda, klik op het evenement en op Inschrijven. Je gegevens worden dan automatisch ingevuld.