Evenement

11 mei 2023
Inspiratiewebinar eHealth en Virtual Reality bij bevallingspijn

De wereld om ons heen digitaliseert in razend tempo. We vergelijken en kiezen producten en diensten online, op basis van reviews. We bestellen onze kleding, boodschappen en maaltijden online, en verwachten de bezorging het liefst zo snel mogelijk. Die ervaringen neemt de moderne zwangere ook mee in haar zorgreis. Ook de zorgsector digitaliseert. Om aan te sluiten bij wensen van patiënten en cliënten en een steeds verder digitaliserende wereld. En omdat automatisering en digitalisering noodzakelijk zijn om de stijgende zorgkosten, vergrijzing en personeelstekorten het hoofd te bieden.

Tijdens het inspiratiewebinar 'eHealth en Virtual Reality bij bevallingspijn' bieden we een toekomstperspectief op eHealth in de geboortezorg en presenteren verschillende verloskundigenpraktijken hun ervaring binnen de pilot ‘Virtual Reality bij bevallingspijn’.

Accreditatie

De accreditatiecommissie heeft het webinar geaccrediteerd voor 1 uur onder categorie A Bij- en nascholing van het Kwaliteitsregister Verloskundigen.

Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door kwaliteitsgelden vanuit ZonMw.

Je kunt je niet meer inschrijven.