Evenement

13 juni 2024

Het is (bijna) zover: het nieuwe KNOV-platform voor verloskundigen die werkzaam zijn in andere organisaties en domeinen gaat live. Dat vieren we tijdens de startbijeenkomst op donderdag 13 juni van 12.00 tot 15.00 uur in de Domus Medica te Utrecht. Mis het niet en meld je aan!
 

Over het platform

Op het nieuwe platform kom je makkelijk in contact met collega’s in dezelfde werksetting, wissel je ideeën uit, kun je vragen stellen en documenten met elkaar delen. We plaatsen op het platform alleen nieuws en evenementen die voor jou van belang zijn. Je kunt het platform op je laptop gebruiken en via de app op je telefoon.

Programma startbijeenkomst

We starten de bijeenkomst om 12.00 uur met een gezamenlijke lunch, de introductie van het platform start om 13.00 uur. Je krijgt uitleg over hoe je het platform kunt gebruiken en welke voordelen dit jou brengt. We praten je ook kort bij over de ontwikkelingen vanuit de KNOV en halen graag bij je op hoe we jou kunnen ondersteunen bij je dagelijkse werk. 

Voor wie?

Het platform is te gebruiken door verloskundigen die werkzaam zijn als beleidsadviseur, praktijkondersteuner, docent, wetenschapper enzovoorts. Twijfel je of je kunt aansluiten bij dit platform? Neem dan contact op met platformcoördinator Quinty Spits. De startbijeenkomst is toegankelijk voor leden en niet-leden.

Aanmelden en verdere informatie

Wil je meer weten over het platform, welke voordelen het jou oplevert en in contact komen met collega’s in dezelfde werksetting? Meld je dan nu per e-mail aan bij platformcoördinator Quinty Spits. Voor ad hoc aanmeldingen graag contact leggen via 06 10 057 019.

Mail sturen naar Quinty om aan te melden


Meer informatie over de KNOV-platforms