KNOV Winkelmandje (0) Menu

Vul de evaluatie ‘Leidraad zorgvragen buiten de richtlijn’ in!

In 2015 publiceerden de NVOG en de KNOV de multidisciplinaire Leidraad "Verloskundige zorg buiten de richtlijnen". Een zeer actueel onderwerp voor verloskundigen en andere geboortezorgprofessionals. Landelijk blijken er grote verschillen in hoe VSV's omgaan met deze zorgvragen.

Om inzicht te krijgen in de implementatie van de leidraad in de regio’s, welke knelpunten zorgverleners ervaren en hoe de Leidraad verbeterd kan worden, willen wij u vragen de enquête in te vullen.

Het KNOV en NVOG en bestuur ondersteunen het evalueren van de leidraad en deze enquête.

Vul de enquête in

Het invullen van de enquête kost ongeveer 15 minuten. We willen u vragen de enquête individueel in te vullen en om - waar mogelijk en gewenst - uw antwoord toe te lichten.

Enquête invullen

Namens de KNOV: Marjan Benthem (klinisch verloskundige), Rebekka Visser (eerste lijns verloskundige) en Renate de Bie (klinisch verloskundige).

Namens de NVOG: de leden van de NVOG commissie Gynaecoloog & Maatschappij.

Meer informatie

De enquête wordt verspreid onder eerste- en tweedelijns verloskundigen en onder gynaecologen via de NVOG. Mocht u vragen hebben aan de NVOG/KNOV werkgroep ‘Buiten VIL”, dan kunt u contact opnemen met Mieke Aitink, contactpersoon KNOV, via : maitink@knov.nl

Deel via:

  • Facebook
  • Twitter
  • E-mail

Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen

Beroepsorganisatie van en voor verloskundigen

Word lid