KNOV Winkelmandje (0) Menu

In gesprek met de leden over de bekostiging – geef je op!

01 april 2021

De komende periode gaan we met de werkgroep Bekostiging verder werken aan het invullen van een passende bekostiging. Het bureau van de KNOV vindt het van belang dat leden op diverse manieren worden betrokken bij dit proces. We luisteren naar de werkgroep, maar horen ook graag wat er elders speelt. Waar loop je tegen aan in je regio? Hoe kijk je aan tegen de bekostiging?

In gesprek met de Senior Programmamanager van jouw regio
Je kan altijd in gesprek gaan met de Senior Programmamanager van jouw regio. Hiervoor hebben we verschillende gesprekken gepland. Het is mooi om te horen hoe betrokken de leden hierbij zijn en hoe zij hier tegen aan kijken. Bekijk hier wie de Senior Programmamanager is van jouw regio en stuur hem/haar een mail.

Werkgroep Bekostiging
Je kunt je nog steeds opgeven voor de werkgroep Bekostiging. Werk op die manier mee aan het verbeteren van de bekostiging. Stuur een mail naar helpdesk@knov.nl als je interesse hebt!

Breed overleg met de regio
Daarnaast gaat de KNOV samen met de werkgroep bekostiging een interactieve online bijeenkomst organiseren. Voor deze bijeenkomst zijn we expliciet opzoek naar verloskundigen die hun regio kunnen vertegenwoordigen. Denk daarbij aan de (oud) kring voorzitters, een voorzitter van een coöperatie of een verloskundige in het bestuur van het VSV.

We horen graag of je hier aan deel wil nemen en met ons mee wil denken. Geef je daarvoor op bij helpdesk@knov.nl en vermeld meteen je rol en regio daarbij.

Deel via:

  • Facebook
  • Twitter
  • Twitter
  • E-mail

Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen

Beroepsorganisatie van en voor verloskundigen

Word lid

Contact

Bel 088 888 39 99 of mail info@knov.nl

Bereikbaar van ma t/m vrij 9.00-17.00 uur