KNOV Winkelmandje (0) Menu

Drugsgebruik van zwangeren: hoe gaat u hiermee om?

Versterk en leer van elkaar op Kennisplaats

Regio Rotterdam deelt op Kennisplaats met andere KNOV-leden een praktijkkaart ‘Drugs in de verloskundigenpraktijk’. Dit handige stappenplan kunt u aanpassen aan uw eigen situatie in de regio. Hebt u ook een product, casus of interessante kennis die u graag wilt delen?

Vul dan het formulier Kennisplaats in en mail het (eventueel voorzien van een eigen bijlage) naar helpdesk@knov.nl. Dan plaatsen wij uw bijdrage binnen twee dagen op de website. Uiteraard is uw inbreng alleen voor KNOV-leden toegankelijk.

De redactie van KNOV plaatst uw bijdrage binnen twee werkweken op de website bij de rubriek Samenwerken – Kennisplaats onder: Inhoud, Organisatie of Financiën. U ontvangt een mail als uw document is geplaatst.

  • Invulformulier Kennisplaats (206 KB alleen voor leden)

Deel uw kennis met andere leden

Uit de KNOV-Regiotour bleek dat leden dringend behoefte hebben aan een plek waar zij kennis kunnen delen. De KNOV wil graag een interactieve tool op knov.nl ontwikkelen. Een plek waar KNOV-leden zelf kennis en informatie kunnen delen. Voordat we een dergelijke tool laten bouwen, willen we eerst weten of er de behoefte en bereidheid is om kennis onderling te delen. Want wij kunnen een dergelijke platform wel faciliteren, maar voor de gedeelde kennis zijn we van u afhankelijk. Vandaar dat we eerst uw ingebrachte kennis en/ of documenten op de website bij de rubriek Samenwerken – Kennisplaats.

Deel via:

  • Facebook
  • Twitter
  • E-mail

Reacties

Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen

Beroepsorganisatie van en voor verloskundigen

Word lid