KNOV Winkelmandje (0) Menu

Commentaar conceptmodules 'Beleid zwangerschap 41 weken'

Donderdag 20 februari 2020

Verloskundigen gezocht voor commentaar op de conceptmodules 'Beleid zwangerschap 41 weken'.

De KNOV is op zoek naar verloskundigen die inhoudelijk commentaar willen leveren op de NVOG-conceptmodules 'Beleid zwangerschap 41 weken'. De conceptmodules zijn ontwikkeld door de NVOG in samenwerking met afgevaardigden van de KNOV, NVK en patiëntenorganisaties.

Commentaar leveren

Wij verzoeken u om vooral inhoudelijk commentaar te leveren, waarbij u gebruik maakt van het bijbehorende commentaarformulier. Het formulier kunt u voor 20 februari 2020 mailen naar Lianne Zondag (lzondag@knov.nl).

De bestede uren kunt u zelf invoeren in het Kwaliteitsregister onder ‘overige deskundigheidsbevordering’ (categorie D). Door het leveren van commentaar doet u kennis op over de conceptmodules.

Aan de inhoud van de conceptmodules kunnen geen rechten en plichten worden ontleend. De werkgroep zal niet in het openbaar communiceren over de inhoud totdat de richtlijn is geautoriseerd. Wij vragen u om aan dit verzoek te voldoen. Na autorisatie wordt de definitieve richtlijn gepubliceerd op de Richtlijnendatabase (www.richtlijnendatabase.nl).

  • Conceptmodules 'Beleid zwangerschap 41 weken' (2 MB alleen voor leden)
  • Commentaarformulier conceptmodules 'Beleid zwangerschap 41 weken' (136 KB alleen voor leden)

Deel via:

  • Facebook
  • Twitter
  • Twitter
  • E-mail

Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen

Beroepsorganisatie van en voor verloskundigen

Word lid