KNOV Winkelmandje (0) Menu

VWS en NEN organiseren webinars over elektronische gegevensuitwisseling in de zorg (EGIZ)

15 maart 2021

Om in de toekomst goede en betaalbare zorg te kunnen verlenen, is het essentieel dat zorgverleners beschikken over adequate, actuele en uniforme informatie. Het ministerie van VWS werkt aan de Wet elektronische gegevensuitwisseling in de zorg (Wegiz), zodat specifieke gegevensuitwisselingen tussen zorgverleners verplicht elektronisch verlopen.

NEN ontwikkelt, in opdracht van het ministerie van VWS en samen met het zorgveld, een stelsel van normen en certificatieschema’s die het fundament zijn voor de elektronische gegevensuitwisseling.

Webinars

Op dinsdag 30 maart 2021 organiseren het ministerie van VWS en NEN het webinar 'Samenwerken aan dé bouwstenen voor Elektronische Gegevensuitwisseling in de Zorg'.

In aanloop naar dit webinar vindt op donderdag 18 maart het webinar ‘Update over de Wegiz’ plaats, waarin in drie kwartier de Wet elektronische gegevensuitwisseling in de zorg (Wegiz) nog een keer wordt uitgelegd en je wordt bijgepraat over de stand van zaken.

Praktische informatie

  • Schrijf je hier in voor het webinar – ‘Update over de Wegiz’ op donderdag 18 maart 17.00-18.00.
  • Schrijf je hier in voor het webinar - 'Samenwerken aan dé bouwstenen voor Elektronische Gegevensuitwisseling in de Zorg' op dinsdag 30 maart.

Alle webinars kun je kosteloos bijwonen en zijn zonder downloads te volgen via de webbrowser van je pc, laptop, tablet of telefoon. Wil je meer informatie over de webinars of een suggestie doen, dan kun je contact opnemen via EGIZ@nen.nl.

Deel via:

  • Facebook
  • Twitter
  • Twitter
  • E-mail

Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen

Beroepsorganisatie van en voor verloskundigen

Word lid

Contact

Bel 088 888 39 99 of mail info@knov.nl

Bereikbaar van ma t/m vrij 9.00-17.00 uur