KNOV Winkelmandje (0) Menu

Vooraankondiging: symposium perinatale sterfte en audit op 25 november

31 maart 2011

Stichting Perinatale Audit Nederland (PAN) en de stichting Perinatale Registratie Nederland (PRN) organiseren op vrijdag 25 november 2011 een landelijk symposium in congrescentrum De Werelt, in Lunteren. Hier worden de resultaten over perinatale sterfte en audit gepresenteerd.

Aan het einde van de dag neemt de minister van VWS het eerste exemplaar van het rapport over de landelijke audit 2010 in ontvangst.

Binnenkort komt op de website van de stichting PAN en de stichting PRN meer informatie over dit symposium. Ook op de openbare agenda van de KNOV volgt meer informatie.

Waar komen de gegevens vandaan?
Begin 2010 is de perinatale audit in Nederland echt van start gegaan. Een jaar later hebben bijna alle (93) verloskundige samenwerkingsverbanden een of meerdere audits georganiseerd. Ze zijn begonnen met de a terme sterfte uit 2010. Tot 1 mei 2011 evalueren zij het verloop van zwangerschap, geboorte en de periode direct daarna: is er sprake geweest van substandaard factoren die (wel of niet) bijgedragen hebben aan de sterfte? Tot welke verbeterpunten leidt dit?

Schrijf 25 november dus vast in uw agenda!

www.perinataleaudit.nl
www.perinatreg.nl

Deel via:

  • Facebook
  • Twitter
  • Twitter
  • E-mail

Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen

Beroepsorganisatie van en voor verloskundigen

Word lid

Contact

Bel 088 888 39 99 of mail info@knov.nl

Bereikbaar van ma t/m vrij 9.00-17.00 uur