KNOV Winkelmandje (0) Menu

SPV zoekt een Lid Verantwoordingsorgaan

28 juli 2020

In het verantwoordingsorgaan van het pensioenfonds voor verloskundigen (SPV) komt een plek vrij voor een nieuw, enthousiast VO lid. Deze vacature ontstaat doordat de zittingstermijn van het gepensioneerd lid in het VO afloopt. Bent u gepensioneerd verloskundige of gaat u binnenkort met pensioen? Dan is dit een boeiende en veelzijdige invulling van een nieuwe fase in uw leven.

Wat doet het VO?

Het bestuur van SPV legt verantwoording af aan het verantwoordingsorgaan (VO) over het gevoerde beleid en de beleidskeuzes voor de toekomst. Daarnaast adviseert het VO het bestuur over een aantal zaken. Het VO vergadert minstens vier maal per jaar. U werkt in het VO samen met een aantal andere verloskundigen. Inclusief voorbereiding is de geschatte tijdsbesteding 40 à 50 uur op jaarbasis.

Belangstelling voor de functie?

Lees dan de vacaturetekst onderaan deze pagina. Herkent u zich in het beschreven profiel? Reageer dan voor 17 augustus op de vacature. Stuur een e-mail met c.v. naar Esther van Weerdenburg, voorzitter van de Deelnemersvereniging Pensioenfonds Verloskundigen (DPV) en lid van het VO (dv.bestuur@achmea.nl). DPV draagt de kandidaat voor aan het bestuur van SPV.

Vragen over de vacature? Neem dan contact op met Esther van Weerdenburg (06- 55 56 89 69).

Deel via:

  • Facebook
  • Twitter
  • Twitter
  • E-mail

Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen

Beroepsorganisatie van en voor verloskundigen

Word lid

Contact

Bel 030 369 09 00 of mail info@knov.nl

Bereikbaar van ma t/m vrij 9.00-17.00 uur