KNOV Winkelmandje (0) Menu

SP vraagt mening verloskundigen. Doe mee!

18 februari 2014

Het wetenschappelijk bureau van de SP heeft - in samenwerking met de KNOV - een vragenlijst opgesteld om van verloskundigen te horen hoe het staat met de verloskundige zorg in Nederland. Laat uw mening horen!

Is er sprake van structurele verbetering in de babysterfte of kan het nog beter? Hoe staat het met de werkdruk? Laat uw mening horen!

De afgelopen jaren is er te vaak over verloskundigen gesproken in plaats van met verloskundigen, zo vindt de SP. Het woord is nu aan de verloskundigen zelf. Vul daarom de enquête vandaag nog in!

De SP wil weten wat de politiek kan doen om voorwaarden voor goede zorg te creëren. De vragen gaan over werkdruk, de ervaring met de adviezen van de stuurgroep, het bereik van vrouwen in achterstandssituaties, concentratie van acute verloskundige zorg en de toegenomen concurrentie in de zorg. En hoe ervaren verloskundigen de fusies en sluiting van ziekenhuizen? Daarnaast heeft de SP vragen over vrije tarieven en integrale bekostiging.

Een deel van de vragen is uitsluitend voor eerstelijns verloskundigen, een ander deel voor klinisch verloskundigen. Het invullen van de enquête bedraagt 20 tot 30 minuten en kan tussendoor onderbroken worden. De gegevens worden geanonimiseerd verwerkt.

De enquête wordt ook nog naar uw mailadres en postadres verstuurd.

Uw deelname wordt zeer op prijs gesteld.

Bij vragen over de enquête kunt u terecht bij awils@knov.nl

Deel via:

  • Facebook
  • Twitter
  • Twitter
  • E-mail

Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen

Beroepsorganisatie van en voor verloskundigen

Word lid

Contact

Bel 088 888 39 99 of mail info@knov.nl

Bereikbaar van ma t/m vrij 9.00-17.00 uur