KNOV Winkelmandje (0) Menu

Nieuwe leaflet: 'Welke voeding voor je baby?'

06 maart 2017

Vorige week is de KNOV-leaflet 'Welke voeding voor je baby?' gelanceerd.

In de leaflet 'Welke voeding voor je baby?', ontwikkeld in samenwerking met Noortje van den Elzen en Monique Franck (beide lactatiekundige en verloskundige) en moeders & zwangeren, staan de belangrijkste aspecten van voeding voor de pasgeborene. Zwangeren krijgen informatie over zowel moeder- als poedermelk. Er worden bewust geen voor- of nadelen van de voedingssoorten genoemd zodat elke zwangere kiest wat bij haar past.

Kernboodschap

De belangrijkste boodschap in de leaflet is het belang van knuffelen en vasthouden van de baby. Uiteraard wordt verwezen naar de cliëntensite deverloskundige.nl. Op de betreffende webpagina's kunnen zwangeren meer informatie vinden over borstvoeding en kunstmatige zuigelingenvoeding.

Verspreiding

De leaflet is verstuurd naar alle verloskundigenpraktijken. Op deverloskundige.nl/folders is de leaflet te downloaden. Op dit moment is de leaflet nog niet te bestellen in de webshop. Dat volgt over een bepaalde tijd. Wilt u de leaflet onder uw cliënten verspreiden door deze digitaal te versturen of te kopiëren?

Meer informatie

Deze leaflet voor zwangeren vormt een mooie start van een nieuwe folderlijn van de KNOV. Mocht u vragen en/of opmerkingen hebben, dan horen we dat graag via communicatie@knov.nl.

Deel via:

  • Facebook
  • Twitter
  • E-mail

Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen

Beroepsorganisatie van en voor verloskundigen

Word lid