KNOV Winkelmandje (0) Menu

Menzis contractjaar 2012

18 oktober 2011

Menzis heeft voor het contractjaar 2012 een nieuw contract ontwikkeld. Het CvO heeft hierover inhoudelijk met Menzis gesproken. Het CvO kan zich in de uiteindelijke versie van het contract 2012 vinden.

De contractering zal net als afgelopen jaar weer digitaal plaatsvinden in de maand oktober 2011. Wanneer u geen mail hebt ontvangen of vragen hebt, dan kunt u gebruik maken van het contactformulier via www.menzisvragenlijst.nl/contact.html. Nadat u hier uw vraag of opmerking hebtt geplaatst, ontvangt u binnen vijf werkdagen een antwoord.

Ondertekening van de overeenkomst
Wilt u de overeenkomst met Menzis aangaan? U kunt vanaf dit jaar het contract digitaal ondertekenen. Hiervoor volgt u de instructies op uw scherm. Daarnaast kunt u het contract uitprinten voor uw eigen administratie, u ontvangt per e-mail een kopie.

Informatie Menzis Zorgaanbieders
Menzis vindt het belangrijk om u te informeren over hoe wordt omgegaan met de huidige veranderingen. Menzis blijft zoeken naar innovaties, verbeteringen in het zorgverleningproces en het bieden van extra’s. Actuele informatie hierover vindt u op de website www.menzis.nl/zorgaanbieders.

Speciaal voor zorgrelaties bestaat een digitale nieuwsbrief. Via deze nieuwsbrief wordt u structureel op de hoogte gehouden van ontwikkelingen in de zorg en binnen Menzis. Bekijk de laatst verschenen nieuwsbrief via www.menzis.nl/zorgaanbieders/nieuwsbrief. Meld u aan wanneer u de volgende nieuwsbrief wilt ontvangen!

Deel via:

  • Facebook
  • Twitter
  • Twitter
  • E-mail

Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen

Beroepsorganisatie van en voor verloskundigen

Word lid

Contact

Bel 088 888 39 99 of mail info@knov.nl

Bereikbaar van ma t/m vrij 9.00-17.00 uur