KNOV Winkelmandje (0) Menu

Kennismaken in de regio Noordwest

23 september 2020

Mirjam Mascini, senior programmamanager onderwijs-registraties (regio Noordwest), heeft afgelopen weken alle verloskundigenpraktijken en klinisch verloskundigen in de regio Noordwest (ongeveer provincie Noord-Holland) benaderd met de vraag of er behoefte is aan een bezoek op locatie. Als programmamanagers van de KNOV willen wij de verloskundigen maximaal faciliteren in hun (regionale) behoeften.

De ondersteuning gaat uit van de wensen van verloskundigen en geldt voor alle verloskundigen, ongeacht in welke setting zij werkzaam zijn. Samen met hen willen wij mooie resultaten boeken op onderwerpen die voor de regio nuttig en belangrijk zijn. Daarnaast gaan we vanuit de KNOV de goede voorbeelden en best practices uit de ene regio actief delen met de andere regio’s. Zo maken we gezamenlijk de verloskunde in de breedte (steeds) beter en sterker. 

Mirjam is het aanspreekpunt voor de regio Noordwest. Op haar verzoek om langs te komen zijn al diverse reacties binnengekomen. Dat varieert van een werkbezoek aan een praktijk tot het aansluiten bij een ALV van de kring. Wil jij ook kennismaken en vertellen wat er leeft en speelt in jullie ziekenhuis of praktijk? In de IGO, VSV of kring? Laat het weten en neem contact op met Mirjam via mmascini@knov.nl.

Deel via:

  • Facebook
  • Twitter
  • Twitter
  • E-mail

Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen

Beroepsorganisatie van en voor verloskundigen

Word lid

Contact

Bel 088 888 39 99 of mail info@knov.nl

Bereikbaar van ma t/m vrij 9.00-17.00 uur