KNOV Winkelmandje (0) Menu

Eerste scholing gezamenlijke besluitvorming in Zwolle groot succes

06 juni 2019

Op 5 juni was de aftrap van een serie scholingen over gezamenlijke besluitvorming. De eerste bijeenkomst was volledig volgeboekt en een groot succes! De scholing is door de deelnemers als zeer positief ervaren. Rebekka Visser en Mirjam Medema hebben de bijeenkomst verzorgd.

Naar aanleiding van de handreiking gezamenlijke besluitvorming (december 2018) vonden in de maand mei een aantal MIO's rondom dit onderwerp plaats. Deze maand staan er een aantal scholingen gezamenlijke besluitvorming gepland. Deze scholingen geven meer achtergrondinformatie over gezamenlijke besluitvorming; hoe is het ontstaan, wat betekent het precies en vooral hoe kom je tot gezamenlijke besluitvorming?

Tijdens de eerste bijeenkomst kregen de deelnemers ook de mogelijkheid te oefenen met gezamenlijke besluitvorming aan de hand van casuïstiek. Daarnaast werd er ook gereflecteerd op dagelijks handelen rondom het betrekken van de cliënt bij hun keuze.

Zien we u bij de volgende bijeenkomst?

Wilt u een actieve bijdrage leveren aan onder andere het bevorderen van weloverwogen keuzes van uw cliënt? Meld u dan aan voor de scholing Gezamenlijke besluitvorming. Er zijn nog een aantal plekken beschikbaar in Eindhoven op woensdag 19 juni.

Deel via:

  • Facebook
  • Twitter
  • Twitter
  • E-mail

Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen

Beroepsorganisatie van en voor verloskundigen

Word lid