KNOV Winkelmandje (0) Menu

Charlotte de Schepper per 1 september 2019 nieuwe directeur KNOV

09 juni 2019

Het Bestuur van de KNOV heeft Charlotte de Schepper-Kerckhaert (47) benoemd tot directeur van de KNOV. Zij volgt Martin Groesz op, die op dit moment waarnemend directeur is en die functie blijft vervullen tot 1 september a.s.

Momenteel werkt Charlotte de Schepper bij Zorgverzekeraars Nederland. Ze startte bij ZN om als adviseur bij te dragen aan de geestelijke gezondheidszorg, de afgelopen jaren heeft ze zich gericht op de langdurige zorg. Ze zet zich in om bij te dragen aan houdbare zorg die de persoon centraal stelt, met compassie geleverd wordt, op een effectieve manier in netwerken rondom de patiënten. Daarnaast is zij lid van de Raad van Toezicht van de RijnWaal zorggroep.

Charlotte de Schepper is enthousiast over haar nieuwe functie: “Ik heb zin om deze nieuwe uitdaging aan te gaan. Mijn hart ligt bij de zorg, ik ben ervan overtuigd dat ik bruggen kan bouwen tussen de verschillende stakeholders om vanuit deze functie een bijdrage te leveren aan het verbeteren van de zorg die verloskundigen bieden”.

Deel via:

  • Facebook
  • Twitter
  • Twitter
  • E-mail

Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen

Beroepsorganisatie van en voor verloskundigen

Word lid