KNOV Winkelmandje (0) Menu

ALV verschuift naar donderdag 20 november

11 september 2014

De geplande Algemene Leden Vergadering van vrijdag 21 november in Utrecht verschuift naar donderdag 20 november in Nijmegen. De reden hiervoor is dat het Tijdschrift voor Verloskundigen (TvV) een mini-symposium houdt over The Lancet op 20 november in de middag in Nijmegen.

De KNOV hecht veel waarde aan het Lancet onderzoek en wil het u makkelijk maken om naar dit symposium te gaan. Daarom is gekozen om de ALV en het symposium te combineren op één dag en één locatie.

Minisymposium Lancet Midwifery serie

Algemene informatie

Inhoud
Het 'Minisymposium Lancet Midwifery serie' geeft een inkijk in het een voor ons belangrijk wetenschappelijk onderzoek. Tijdens dit minisymposium worden de verschillende artikelen die in de Lancet gepubliceerd zijn (23 juni 2014) rondom midwifery of verloskundigenzorg besproken. Aan de hand van de artikelen en een aantal inleidingen gaat u in afwisselende workshops aan de slag om de artikelen verder te bespreken en naar uw praktijk te vertalen.

Aanmelden
KNOV-leden ontvangen een korting. Lees meer over het 'Minisymposium Lancet Midwifery serie' en meld u aan

ALV

De agenda van de ALV van 20 november 2014 komt deze maand op de website. Zodra de agenda is geplaatst, kunt u zich ook via de ALV-pagina en de Winkel op KNOV.nl aanmelden. 

Deel via:

  • Facebook
  • Twitter
  • Twitter
  • E-mail

Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen

Beroepsorganisatie van en voor verloskundigen

Word lid

Contact

Bel 088 888 39 99 of mail info@knov.nl

Bereikbaar van ma t/m vrij 9.00-17.00 uur