KNOV Winkelmandje (0) Menu

Aanspreekpunt in de regio

11 november 2020

Het bureau van de KNOV biedt leden diverse informatievoorzieningen. De website, voor informatie over de vereniging en het vakgebied, en onze chatbot Nora, voor veelgestelde vragen op diverse onderwerpen (deze is nog in ontwikkeling en wordt verder uitgebreid). Deze kanalen zijn 24/7 bereikbaar. Onze helpdesk is op werkdagen bereikbaar voor al je persoonlijke vragen. Daarnaast hebben we in iedere regio één aanspreekpunt, de senior programmamanagers. Je kunt bij je senior programmamanager terecht met vraagstukken over allerlei onderwerpen waar jij als verloskundige mee te maken krijgt. Vraagstukken die aan landelijke overlegtafels besproken dienen te worden of die betrekking hebben op zaken als samenwerking in de geboortezorg, de kwaliteit van de zorg, onderwijs, preventie of wetenschap.

Aanspreekpunt in de regio

Deze senior programmamanagers (SPM) zijn het aanspreekpunt voor één regio en daarmee zijn ze vanuit de KNOV het gezicht voor verloskundigen en stakeholders in die betreffende regio. Met hun rol sluiten ze aan bij de al aanwezige kringen, coöperaties en Verloskundig Samenwerkingsverbanden in de regio. De senior programmamanagers brengen kennis vanuit de regio naar de landelijke beleidstafels en andersom. Verschillende regio’s hebben inmiddels al kennisgemaakt met de (nieuwe) senior programmamanagers. Meer informatie over de verdeling van hen over de regio’s lees je op de website.

Tijdelijke verdeling regio Oost en regio West

Per 1 januari 2021 start een nieuwe senior programmamanager voor de regio Oost (Gelderland). Leden die vragen hebben over de samenwerking in de geboortezorg in de regio kunnen tot die tijd contact opnemen met Bob Radder.

Er is nog een vacature voor een senior programmamanager met een juridische achtergrond. De persoon die deze functie gaat vervullen, wordt ook het aanspreekpunt voor de regio West (Zuid-Holland en (het overgrote deel van) Zeeland). Leden uit Zeeland kunnen tot de aanstelling van de nieuwe SPM terecht bij Suzanne Thompson. Leden uit Zuid-Holland kunnen terecht bij Mirjam Mascini. Leden uit deze regio’s zijn hier per mail over geïnformeerd.

Deel via:

  • Facebook
  • Twitter
  • Twitter
  • E-mail

Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen

Beroepsorganisatie van en voor verloskundigen

Word lid

Contact

Bel 088 888 39 99 of mail info@knov.nl

Bereikbaar van ma t/m vrij 9.00-17.00 uur