KNOV Winkelmandje (0) Menu

13 januari: landelijk webinar zorgprofessionals over COVID-19-vaccin

07 januari 2021

Op 13 januari vindt om 20:00 uur een landelijk live webinar plaats over het COVID-19-vaccin. Het webinar is gratis te volgen voor alle zorgprofessionals.

'Mag een gevaccineerde collega met verkoudheidsklachten gewoon werken?' en 'Hoe zit het met de vaccins en zwangerschap?'. In het webinar spreken landelijk woordvoerder van het RIVM Hans van Vliet (programmamanager COVID-19-vaccinatie), Cécile van Els (hoogleraar Vaccinologie, immunoloog, RIVM) en Karin van Haaren (huisarts, beleidsmedewerker NHG, auteur Praktijkhandleiding COVID-19-vaccinatie). Zij delen direct toepasbare informatie voor in de praktijk. Dit webinar richt zich op de vaccins zelf en zal niet gaan over de distributie ervan.

Stel vooraf je vraag

Als deelnemer aan het webinar kun je vooraf je
vragen stellen. Via een vragensysteem worden vragen geïnventariseerd en gerangschikt.
De vragen met de meeste 'duimpjes' worden zo veel mogelijk in de uitzending
behandeld.

De verzamelde vragen worden naast het webinar ook gebruikt door beleidsmakers, om snel in te kunnen spelen op vragen vanuit het werkveld.

Praktische informatie

 • Wanneer: woensdag 13 januari om 20.00 uur
 • Duur: 1 uur
 • Waar: Het webinar is live te volgen via corona.MedischeScholing.nl. Met behulp van je BIG-nummer of kwaliteitsregistratienummer kun je je registreren via corona.MedischeScholing.nl.
 • Kwaliteitsregister Verloskundigen: aan het einde van het webinar moeten inhoudelijke vragen beantwoord worden om een bewijs van deelname te kunnen ontvangen. Dit is mogelijk tot 31 januari om 18.00 uur. Je kunt het webinar met bewijs van deelname invoeren onder cluster D van het Kwaliteitsregister Verloskundigen.


        Kun je het webinar niet live volgen, dan kun je het later on demand terugkijken.

        Voor alle informatie over het webinar, terugkijken, een vraag stellen en inschrijven voor deelname, kun je terecht op deze website.

        Initiatief

        Het webinar komt voort uit een samenwerking tussen het ministerie van VWS, het RIVM, het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) en de Landelijke Huisartsen Vereniging (LHV), en MedischeScholing.nl. Zij willen dat alle zorgprofessionals zo goed mogelijk geïnformeerd zijn over de vaccins.

        Deel via:

        • Facebook
        • Twitter
        • Twitter
        • E-mail

        Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen

        Beroepsorganisatie van en voor verloskundigen

        Word lid

        Contact

        Bel 088 888 39 99 of mail info@knov.nl

        Bereikbaar van ma t/m vrij 9.00-17.00 uur