Nieuwsbericht

03 juni 2024

Wil je leren wat er allemaal kan in mijnPerined en waar je het best kunt starten? Perined organiseert online workshops voor beginners en gevorderden. De workshop over navigeren in mijnPerined werd ook gegeven tijdens het Perined-congres in april. Vanwege dit succes wordt de workshop nu ook online aangeboden. Meld je hier aan voor de workshop. 

Wat is mijnPerined? 

MijnPerined is de online tool waar spiegelinformatie wordt getoond van jouw praktijk of ziekenhuisorganisatie en het VSV. Daarnaast is mijnPerined de plek waar je de e-mailadressen van cliënten upload voor de PREM en de PREM-scores kunt terugzien. 

Blijf kritisch op de spiegelinformatie 

De gegevens in mijnPerined zijn gebaseerd op dossiers die bij Perined zijn aangeleverd. Heb je niet of minder aangeleverd de afgelopen jaren? Dan zal er voor die jaren geen of weinig informatie zichtbaar zijn.  

Heb je wel volledig aangeleverd? Blijf dan kritisch op de spiegelinformatie. Sommige informatie wordt nog niet op de juiste manier doorgegeven vanuit de VIS (Onatal, Orfeus of Vrumun) naar Perined, waardoor niet alle aantallen die te zien zijn in mijnPerined correct zijn. Vooral ‘overdrachten’ en ‘reden van overdracht’ zijn foutgevoelig. Perined werkt samen met Babyconnect aan een oplossing.  

Beïnvloed de betrouwbaarheid van de gegevens  

Beïnvloed de betrouwbaarheid van de gegevens vanuit jouw praktijk door afspraken te maken over wat je waar registreert. Op deze pagina kun je in de instructies zien welke velden er vanuit jouw VIS verzonden worden naar Perined.  

Tool leren kennen 

De workshop kan je ondersteunen de tool goed te leren kennen. Dit helpt bij het sneller kunnen uploaden van gegevens voor de PREM en geeft je een beter beeld van de informatie die bij Perined verzameld wordt. 

Wil je meer doen met data en kwaliteitsverbetering? Neem dan ook een kijkje in de Toolkit: aan de slag met kwaliteit van zorg in jouw regio.