Nieuwsbericht

22 maart 2024

We kijken met veel plezier terug op de ledendag die afgelopen vrijdag (22 maart) plaatsvond in Valburg. Sarah Gagestein, directeur bij Taalstrategie, nam ons mee in de wereld van framing. Hoe herken je taalframes en ga je daar op een effectieve manier mee om? Je kunt niet communiceren zonder te framen. Maar doe dat bewust, integer en consistent. 

Verloskundige en onderzoeker Jolanda Liebregts maakte ons bewust van hoe taal en framing de samenwerking binnen netwerken kan beïnvloeden. En dat we best wat meer Rotterdams mogen luisteren als iets niet helemaal duidelijk is (‘Oh ja joh?’).

And last but definitely not least: we hoorden van onze leden wat er leeft op de werkvloer. En gaven hen stof tot nadenken voor de komende webinars over de toekomstbestendige verloskunde. Over wat we de komende jaren met elkaar willen bereiken en hoe we teruggaan naar de kern van ons vak. Wil jij meedenken? Dan zie we je graag bij het eerste webinar op 4 april.

Link opnames volgt

Was je erbij? Dan danken we je voor jouw komst naar Valburg, de openhartige discussies en jouw waardevolle bijdrage. Niet alleen tijdens de plenaire sessies, maar juist ook bij de lunch en de afsluitende borrel. Was je er niet bij? Dan geven we je graag nog een samenvatting van de sessies. Houd hiervoor de website in de gaten!