Informatie

Laatste update: 27 juni 2023
Plaatsingsdatum: 09 mei 2023

Om de leden van de KNOV in hun regio te ondersteunen bij het vormen van de transformatieplannen en het aanvragen van de IZA-transformatiegelden, heeft de KNOV een aantal bureaus geselecteerd die deze ondersteuning kunnen bieden. Deze bureau’s hebben ieder hun eigen expertise. Bij interesse in hun dienstverlening, kan de verloskundige zelf en rechtstreeks contact met de bureau’s opnemen voor een kennismaking, verkenning en offerte. In principe is het mogelijk om de kosten dergelijke bureaus mee te nemen in de begroting van het IZA-project waarvoor de gelden worden aangevraagd.

  • Impact Stewards zijn strategie executie consultants. Wij werken voor belangrijke aanbieders op het gebied van gezondheidszorg en life sciences.

    Het is onze missie om de toegankelijkheid, duurzaamheid en betaalbaarheid van zorg te vergroten. Daarvoor zijn nieuwe manieren van samenwerken en organiseren van zorg noodzakelijk. We ondersteunen organisaties bij het realiseren van de transformatie die nodig is om duurzame verandering tot stand te brengen - van strategie tot uitvoering en in de keten.

    We zetten onze kennis en ervaring in het organiseren van samenwerking ondermeer in om te komen tot succesvolle IZA transformatieplannen. We helpen zorgpartijen om in een korte periode, volgens een bewezen aanpak te komen tot het indienen van een IZA aanvraag.

  • Het is een complexe uitdaging om de zorg de komende jaren toegankelijk, betaalbaar en kwalitatief hoogstaand te houden. De zorgvraag neemt de komende jaren sterk toe én de hoeveelheid beschikbaar zorgpersoneel neemt af. Deze ontwikkeling maakt het voor de zorg noodzakelijk sterk te veranderen, te innoveren, technologische ontwikkelingen te omarmen en werkwijzen aan te passen.

    Het Integraal Zorgakkoord en kader passende zorg geven vorm aan de uitdaging. Morgens ondersteunt bij het maken van strategische keuzes, digitale transitie en netwerksamenwerking. Geen enkele organisatie of programma is hetzelfde. Samen met de betrokkenen bepalen we wat de beste aanpak is. Het doel van Morgens is een toekomstbestendige zorg te realiseren voor zowel patiënten en cliënten en een fijn werkklimaat voor zorgmedewerkers.

Lees ook

Ondersteunende producten

Nieuws

Overig

Meer Vakkennis & Wetenschap

Meer Werk & Organisatie

Oproepen

Agenda