Nieuwsbericht

21 februari 2023
Waarnemend directeur Job Paulus nieuwe directeur KNOV

Job Paulus is door het KNOV-bestuur gevraagd om de rol van directeur van de KNOV vast te vervullen. Job is sinds september 2022 werkzaam bij de KNOV als waarnemend directeur, na zich eerder al te hebben ingezet als Senior programmamanager. Job geeft aan vereerd te zijn door het vertrouwen dat het bestuur in hem stelt. “We hebben in september met elkaar een nieuwe koers ingezet en ik kijk ernaar uit dit samen met het bestuur verder voort te kunnen zetten. En me in te blijven zetten voor alle verloskundigen.”

Het bestuur is blij dat Job de vaste aanstelling heeft geaccepteerd. “Job heeft veel kennis van de dossiers die spelen binnen de vereniging en zijn visie sluit goed aan bij die van ons als bestuur. En hij brengt structuur en rust in de organisatie. We hebben er alle vertrouwen in dat we met Job als directeur verder kunnen bouwen aan een stabiele vereniging, en een goede samenwerking tussen leden, bestuur en bureau. Essentieel om ons ten volle in te kunnen zetten voor de positie van de verloskundige.”

Rosanne van der Sterre-Poolen is sinds september 2022 op interim basis werkzaam naast Job als Chef Verloskundige en zal dit de komende tijd blijven doen. De invulling van deze recent gecreëerde functie op de lange termijn wordt meegenomen in de evaluatie van het bureau.

Heb jij vragen aan de directie of zaken die je wilt bespreken? Sluit dan aan bij het wekelijkse vragenuurtje (achter inlog), dinsdagmiddag van 16:00 tot 17:00 uur, of stuur een mail:

Job Paulus: jpaulus@knov.nl 
Bestuur: bestuursleden@knov.nl