Nieuwsbericht

10 oktober 2023
Uitnodiging: Het Grote Zorgdebat 2023
 Het Grote Zorgdebat 2023

In aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen gaan kandidaat-Kamerleden met elkaar in debat over de toekomst van de gezondheidszorg. Wil jij horen wat hun standpunten zijn? Meld je dan gratis aan via onderstaande button om live of online deel te nemen.

Het debat vindt plaats in het Beatrix Theater, Utrecht. Er is een beperkt aantal fysieke plekken, meld je dus snel aan om aanwezig te zijn. Daarnaast is het debat live te volgen via een online stream (inclusief een versie met doventolk), ook hiervoor meld je je aan via onderstaande button. 

Het debat vindt plaats onder leiding van Donatello Piras (Nederlands Debat Instituut) en Suse van Kleef (correspondent en journaliste).


Thema's

De volgende onderwerpen komen aan bod:
Preventie
Arbeidsmarkt
Passende Zorg
Impact van vergrijzing

Kandidaat-Kamerleden

Benieuwd welke kandidaat-Kamerleden met elkaar in debat gaan? Houd de website hetgrotezorgdebat.nl in de gaten voor updates en het programma.

Voor wie?

Het Grote Zorgdebat is vrij te volgen voor iedereen die zich betrokken voelt bij de gezondheidszorg in Nederland. Of je nou zorgprofessional of mantelzorger bent of gewoon geïnteresseerd in de Nederlandse zorg. Iedereen is welkom om zich aan te melden.

Organisatie

ActiZ, Artsenfederatie KNMG, de Nederlandse ggz, FBZ, Federatie Medisch Specialisten, GGD GHOR Nederland, KNGF, KNMP, KNMT, KNOV, LAD, LHV, NFU, NVM-mondhygiënisten, NVO, NVZ, Patiëntenfederatie Nederland, SGF, V&VN, VGN en Zorgverzekeraars Nederland.

Aanmelden