Nieuwsbericht

02 juni 2023

Vanaf vandaag (2 juni) staan de stukken voor onze algemene ledenvergadering van 30 juni op de website. Ben jij erbij en breng je jouw stem uit?     

In de ALV leggen we onder andere het jaarverslag en de jaarrekening 2022 aan je voor. Daarnaast kun je stemmen over de benoeming van ereleden en over de voordracht van een kandidaat voor de financiële commissie. Én vragen we je stem voor de voordracht van kandidaatbestuurslid Stephanie Brand. Wil je Stephanie vast leren kennen? Sluit dan dinsdag 6 juni om 16:00 uur aan bij Spreek het bestuur of bekijk haar voorstelvideo:

We waarderen het enorm als je 30 juni tijd kunt maken. Om jouw stem te laten horen, mee te denken en met elkaar in gesprek te gaan. We zien je graag in levenden lijve in Sint-Michielsgestel, maar de vergadering is ook online bij te wonen. Het stemmen gebeurt weer in een digitale omgeving, hiervoor ontvang je kort voor de ALV een link per e-mail. Heb je vragen? Mail dan naar ALV@knov.nl. 

Aansluitend aan de ALV volgt een ledenmiddag in het teken van de verloskundige wetenschap. Ank de Jonge spreekt namens de wetenschapscommissie en we besteden aandacht aan de kennisagenda. Vervolgens maken we bekend wie de KNOV PhD en fellowship subsidies 2023 toegekend krijgen en presenteren zij de onderzoeken die zij met deze subsidiegelden gaan uitvoeren. We eindigen de middag met de uitreiking van de Huidekoperprijs en de Kloostermanpenning door Joris van de Post namens Stichting Frederik Ruysch.    

Hartelijke groet, 
Alieke, Maaike en Marieke  

Praktische informatie   
Datum: 30 juni 2023 
Tijden: ALV van 10:00 tot 12:30 met daarna een lunch.  
Middagprogramma van 13:15 tot 15:00 uur met aansluitend een hapje en drankje   
Locatie: De Ruwenberg, Ruwenbergstraat 7A, 5271 AG Sint-Michielsgestel 
Accreditatie wordt aangevraagd   

Aanmelden: Algemene Ledenvergadering (ALV) - KNOV (eerst even inloggen via MijnKNOV) 
Agenda en stukken: ALV 30 juni 2023 - KNOV (eerst even inloggen via MijnKNOV)