Nieuwsbericht

03 november 2023
Update ALV & ledenmiddag!

Graag geven wij een update over de aankomende ALV en Ledenmiddag. Het wordt een leuke, inspirerende dag!

Algemene ledenvergadering

Vanaf nu staan de stukken voor de Algemene Ledenvergadering op de website. Fijn als je tijd maakt om ze goed te lezen, want dan kun je er tijdens de vergadering een weloverwogen stem over uitbrengen. Het gaat deze vergadering om: 

  • Het jaarplan en de bijbehorende begroting voor 2024
  • Het conceptverslag van de ALV van 30 juni
  • De notitie M4M en de brief van M4M aan de KNOV
  • De contributie- en praktijkbijdragenregeling 2024
  • De voordracht van vijf nieuwe ereleden

Je vindt de stukken hier (eerst even inloggen): https://www.knov.nl/.../algemene.../alv-1-december-2023

Ledenmiddag

Na de ALV start een ledenmiddag op dezelfde locatie met een erg leuk en interessant programma! Professor Ank de Jonge geeft een inspirerende presentatie over waardegedreven zorg en watchful attendance. Wat is het, hoe pas je het toe en hoe leg je het uit aan andere professionals.

Én - deze week bevestigd - de schrijvers van het boek Closure komen! Becky Reed en Nadine Edwards komen speciaal uit de UK om ons te vertellen over wat zij hebben meegemaakt rondom de sluiting van de Londense praktijk Albany Midwifery Practice. Hoe andere belangen het wonnen van goede zorg aan vrouwen. Wij gaan graag met ze in gesprek over wat wij hier in Nederland van kunnen leren. De presentatie is in het Engels, maar voor wie het nodig is zal hij worden vertaald. De middag wordt voorgezeten door verloskundige Simone Valk.