Nieuwsbericht

03 juli 2023
Stephanie Brand benoemd als nieuw bestuurslid 

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 30 juni j.l. is verloskundige Stephanie Brand benoemd als algemeen bestuurslid van de KNOV. Stephanie is in 2019 afgestudeerd als verloskundige en werkt als eerstelijns waarnemend verloskundige in regio Zuid-Holland. 

“Mijn passie voor de verloskunde zorgt ervoor dat ik ernaar verlang om meer te doen voor onze beroepsgroep. Ik vind het belangrijk dat wij onze authenticiteit bewaken en onze identiteit en kwaliteit binnen de geboortezorg behouden. Hier bouw ik graag aan mee.” aldus Stephanie. 

Bestuursleden Maaike van Rijn, Marieke Smith en Alieke de Roon-Immerzeel zijn blij met de benoeming van Stephanie door de leden. “We hebben veel vertrouwen in de aanvulling die Stephanie voor ons bestuur zal vormen" aldus Marieke Smith. “Stephanie vertegenwoordigt een belangrijke groep binnen de KNOV, de waarnemers. En met haar komst is de jonge generatie verloskundigen nog beter vertegenwoordigd binnen ons bestuur en de vereniging.”

Kom jij Stephanie ontmoeten?

Wil jij Stephanie feliciteren of ben je benieuwd wat haar plannen zijn als nieuw bestuurslid? Sluit dan dinsdag 4 juli aan bij Spreek het bestuur, tussen 16:00 en 17:00 uur via Teams. Uiteraard is er ook ruimte om overige zaken te bespreken met de bestuursleden. De meeting is in Teams en deelnemen kan via de link in de agenda (alleen leden). Kun je niet op 4 juli? Dan is er op 1 augustus weer een Spreek het bestuur.