Nieuwsbericht

11 december 2023

Benieuwd hoe de nabije toekomst van digitale informatievoorziening aan cliënten eruit gaat zien? Dan is dit webinar voor jou. We laten je zien waar we met het project deverloskundige.nl het afgelopen jaar hard aan hebben gewerkt, vertellen je over mogelijkheden die in het verschiet liggen en geven je waardevolle tips die je direct kunt toepassen om je eigen digitale positie te versterken.  

Op vrijdag 19 januari van 12.00 uur tot 13.00 uur nemen we je mee door het project en delen we waardevolle inzichten met je. Wat kun je precies verwachten tijdens het webinar? 

🌐 Sneak peek van de nieuwe website 

Krijg als een van de eersten een exclusieve sneak peek van onze gloednieuwe website. Ontdek de frisse look, verbeterde functionaliteiten en innovatieve benaderingen die speciaal zijn ontworpen om aan jouw behoeften als verloskundige te voldoen én om cliënten optimaal te ondersteunen in alle fases rondom zwangerschap en geboorte. 

🚀 Projectupdate: waar staan we nu?   

Tijdens het webinar delen we waar we nu staan in het project. Leer meer over de mijlpalen die we hebben bereikt en de ontwikkelingen die nog in het verschiet liggen. 

💡 Vijf waardevolle tips voor digitale informatievoorziening

Digitalisering is de toekomst, en we willen ervoor zorgen dat jij er klaar voor bent. Ontvang vijf waardevolle tips die jou en jouw praktijk kunnen ondersteunen bij het verstrekken van digitale informatie aan cliënten. Praktisch en direct toepasbaar. 

Aanmelden is eenvoudig. Klik op onderstaande link en reserveer je plek. 

Aanmelden voor het Webinar – vrijdag 19 januari 2024, 12:00 uur 

We kijken ernaar uit je daar te zien en samen te bekijken wat de toekomst in petto heeft! 

Dit project wordt mogelijk gemaakt door Kwaliteitsgelden van ZonMw.