Nieuwsbericht

02 mei 2023
Nog anderhalve week tot de ledendag!

Volgende week vrijdag 12 mei is het zover, dan vindt onze ledendag plaats! Met een prachtig uitzicht over de Maarsseveense plassen praten we je bij over onder andere het opzetten van platforms die onze verschillende ledengroepen vertegenwoordigen en de voortgang van de remuneratiecommissie. Én kandidaatbestuurslid Stèphanie Brand stelt zich aan jullie voor!

Naast het plenaire deel organiseren we drie deelsessies waarvan je er twee kunt bijwonen:   

1. Op de stoel van dokter Google
Alle zwangeren hebben een verloskundige op zak die ze veelvuldig raadplegen: Google. Maar hoe zorgen we ervoor dat Google met een goed en betrouwbaar antwoord komt, waar jij als verloskundige achter staat? Daar gaat onze nieuwe cliëntenwebsite voor zorgen! Denk en beslis mee in deze creatieve sessie over de vernieuwing van de www.deverloskundige.nl.

2. Denk mee over duurzame inzetbaarheid
Hoe houden we de huidige verloskundigenpopulatie langer en met plezier in het werkveld? Met deze vraag is de werkgroep Duurzame inzetbaarheid al geruime tijd bezig. In deze sessie presenteren we de uitkomsten en vragen we jullie feedback hierop voor een verdere verdiepingsslag.

3. Kijk op kwaliteit
Een sessie over ons kwaliteitsbeleid en over onze visie op richtlijnen en andere kwaliteitsdocumenten. Wat leggen we vast, welke behoefte ligt er en wat heeft prioriteit?

Je kunt je nog inschrijven voor de ledendag, maar wees er snel bij, dan kunnen we jouw inschrijving nog verwerken en de catering aanpassen. 

Heel graag tot volgende week!

Hartelijke groet, 

Alieke, Maaike en Marieke 


Praktische informatie

Wanneer: 12 mei 2023 van 10:00 - 15:00 uur
Waar: Innstyle Maarssen
Inschrijven: KNOV Ledendag - KNOV
Accreditatie is aangevraagd