Nieuwsbericht

24 maart 2023
Ledendag 12 mei: sparren, informatie delen en werken aan verbinding

Beste allen, 

Op 12 mei staat een ledendag gepland, een dag die bedoeld is om met elkaar in gesprek te gaan over lopende inhoudelijke zaken. Om met elkaar te sparren, informatie te delen en samen te werken aan de verbinding tussen het bureau, de leden en het bestuur. We zijn blij dat we al behoorlijk wat inschrijvingen voor deze dag hebben ontvangen.  

De meeste leden die zich tot nu toe hebben aangemeld, kiezen voor de sessie Duurzame inzetbaarheid. Voor ons als bestuur is dit een belangrijk onderwerp en een van de speerpunten uit het jaarplan. De interesse in deze sessie geeft aan dat ook jullie de behoefte voelen om met dit thema aan de slag te gaan.  

Er zijn nog plekken beschikbaar om deze workshop en de twee andere workshops - over kwaliteit en over deverloskundige.nl - te volgen. Wil jij horen wat de laatste stand van zaken is op deze onderwerpen, je ideeën met ons delen en een mooie collegiale dag hebben? Schrijf je dan snel in via: https://www.knov.nl/act.../agenda/evenement/knov-ledendag-10 (achter inlog). We zien je heel graag 12 mei op de prachtige locatie in Maarssen.  

Hartelijke groet, 

Alieke, Maaike en Marieke