Nieuwsbericht

10 juli 2023

Dit is een laatste oproep om aan ons belangrijke onderzoek naar de arbeidsmarkt van verloskundigen mee te doen. Heb je inmiddels gereageerd? Hartelijk dank daarvoor! 

Nog niet gereageerd? Dit is je laatste kans om mee te doen!

Heb jij bij de peiling in 2021 aangegeven dat je bij een volgende peiling weer mag worden benaderd? Dan heb je inmiddels van het Nivel een e-mail ontvangen met een persoonlijke link om in te loggen. Als je die link gebruikt, zijn al jouw gegevens al voor je ingevuld. Je hoeft ze dan alleen nog maar te controleren. Heb je destijds niet meegedaan of geen toestemming gegeven maar wil je dit jaar toch graag aan het onderzoek deelnemen? Vraag dan met onderstaande link jouw inloggegevens op.

https://beroepenregistraties.nivel.nl/verloskundigen/index.php?loginUser=VLK0000

Om met deze laatste oproep iedereen de gelegenheid te geven om mee te kunnen doen, blijft de vragenlijst een week langer openstaan. Meedoen kan nu tot en met vrijdag 14 juli 2023.

Waarom zou je meedoen?

  • Jouw deelname helpt om onze cijfers over de arbeidsmarkt van verloskundigen in Nederland actueel te houden. Dit is in tijden van personeelskrapte belangrijker dan ooit.
  • De uitkomsten van het onderzoek worden gebruikt ter ondersteuning van het arbeidsmarktbeleid, in Nederland maar ook in de regio. En het helpt de KNOV bij de belangenbehartiging van jouw beroepsgroep.
  • Jij kan via onze enquête laten weten wat jij belangrijk vindt. Waarom heb jij voor een bepaalde werkplek of type dienstverband gekozen? Wat zou er volgens jou moeten veranderen om het beroep aantrekkelijker te maken?

Heb je nog vragen?

Heb je vragen over het onderzoek of over hoe het Nivel met de door jou verstrekte informatie omgaat? Stuur dan een e-mail naar beroepenregistraties@nivel.nl

Mede namens het Nivel, bij voorbaat hartelijk dank voor jouw medewerking!