Nieuwsbericht

01 november 2022
Laatste mogelijkheid inschrijven Ledendag

Beste collega's,

De Ledendag van 11 november komt in zicht en wij kunnen niet wachten om met jullie in gesprek te gaan. Vandaag sloot officieel de inschrijving voor deelname en we hebben al veel aanmeldingen ontvangen. Ben jij door omstandigheden vergeten om je in te schrijven? Geen paniek, er is nog een allerlaatste kans om dit te doen. Laat ons uiterlijk morgen (3 november) weten dat jij er bij bent via het inschrijfformulier: KNOV ledendag - KNOV.   

We hebben een prachtige locatie uitgekozen en een inspirerend programma voor jullie samengesteld. We openen de dag met een welkomstwoord en onze doelen voor 2023. Daarna volgt een presentatie van Vroedvrouw Margot en aansluitend zijn er drie themasessies. Eén over het vraagstuk rondom vitamine K (begeleid door Lizanne Vianen), één over samenwerking in regionale verbanden (begeleid door Jolanda Colli) en één over de positie van klinisch verloskundigen binnen de vereniging en in de regio (begeleid door Jeannette Hammer). We sluiten de dag af met een hapje en een drankje. 

Om goed en open met elkaar in gesprek te kunnen, hebben we ervoor gekozen om deze bijeenkomst fysiek te houden. Dat betekent dat er geen gelegenheid is om online aan te sluiten. We kijken ernaar uit jullie te zien en te spreken in Garderen! 

Hartelijke groet, 

Alieke, Joke, Maaike, Marieke en Rebekka