Nieuwsbericht

10 maart 2023
Kom jij 12 mei naar onze ledendag?

De eerste ledendag vorig jaar smaakte naar meer! Daarom nodigen we je graag uit voor een nieuwe ledendag op vrijdag 12 mei, van 10:00 tot 15:00 uur bij Innstyle in Maarssen. Een prachtige plek met uitzicht over de Maarsseveense plassen.

Tijdens deze dag praten we je bij over actuele onderwerpen, zoals de kandidaten voor het bestuur, het opzetten van platforms die onze verschillende ledengroepen vertegenwoordigen en de voortgang van de remuneratiecommissie.

Kiezen uit drie deelsessies

We houden ook weer drie deelsessies waarin we graag jouw mening horen over de volgende onderwerpen:

  1. Op de stoel van dokter Google
    Alle zwangeren hebben een verloskundige op zak die ze veelvuldig raadplegen: Google. Maar hoe zorgen we ervoor dat Google met een goed en betrouwbaar antwoord komt, waar jij als verloskundige achter staat? Daar gaat onze nieuwe cliëntenwebsite voor zorgen! Denk en beslis mee in deze creatieve sessie over de vernieuwing van de www.deverloskundige.nl.
  2. Denk mee over duurzame inzetbaarheid
    Hoe houden we de huidige verloskundigenpopulatie langer en met plezier in het werkveld? Met deze vraag is de werkgroep Duurzame inzetbaarheid al geruime tijd bezig. In deze sessie presenteren we de uitkomsten en vragen we jullie feedback hierop voor een verdere verdiepingsslag.
  3. Kijk op kwaliteit
    Een sessie over ons kwaliteitsbeleid en over onze visie op richtlijnen en andere kwaliteitsdocumenten. Wat leggen we vast, welke behoefte ligt er en wat heeft prioriteit?

Je kunt je inschrijven via de agenda (achter inlog) op de website. Let op: bij je inschrijving kun je kiezen uit twee van de drie deelsessies, maar er is een maximumaantal deelnemers per sessie, dus schrijf je snel in!

NB: deze locatie is heel fijn met de auto, maar iets minder met het OV, wil jij met het OV komen? Laat het ons weten via alv@knov.nl dan kunnen we bv vervoer voor je regelen vanaf station Utrecht Centraal, Maarssen of Breukelen.