Nieuwsbericht

13 juni 2023

Een van de speerpunten van het nieuwe bestuur en directie is versterking van het bureau. Na de reorganisatie is er op het bureau een aantal functies interim ingevuld. Nu willen we deze posities invullen met vaste medewerkers. Heb jij interesse in een mooie rol op het KNOV-bureau? Bekijk dan snel de vacatures voor Senior Programmacoördinators.

Het gaat om de volgende vier functies: 

Wil jij je inzetten voor het verloskundig vak en bijdragen aan bijvoorbeeld de verbetering van het landelijk kwaliteitsbeleid? Lees dan de vacatureteksten en bekijk waar jij je in herkent. Spreken meerdere functies je aan? Reageer dan gerust op meerdere SPC-rollen.  

Uiteindelijk zal ook vanuit één van deze vier programmacoordinators een plaatsvervangend directeur worden gekozen. Mocht je daar interesse in hebben, geef dat dan svp aan in je sollicitatie.  

Heb jij interesse?

Omdat we snel stappen willen zetten richting een duurzame bezetting van het bureau, staan de vacatures open tot 5 juli. Heb je interesse? Reageer dan snel. Vragen naar aanleiding van de vacatures kun je stellen aan directeur Job Paulus, jpaulus@knov.nl of 06-58065205.