Nieuwsbericht

02 september 2023
Inschrijvingen jubileumdag gaan hard!

Het is bijna zo ver: op 13 september vieren we tijdens onze jubileumdag in Archeon dat Nederlandse verloskundigen al 125 jaar zijn verenigd. Wij kijken er enorm naar uit en we hopen jullie ook. 

We hebben een mooi programma samengesteld, met bijdragen van prinses Laurentien, minister Kuipers, Marianne Nieuwenhuijze, Corine Verhoeven en zoöloog Eric de Blok. De dag wordt voorgezeten door Ruth Evers, zelf ook verloskundige en voor velen een bekend gezicht. 

Help je ons hopen dat het weer zo mooi blijft? Dan kunnen we tijdens de ontvangst, lunch en borrel gebruik maken van de gezellige binnenplaats. We gaan samen het park in, hebben ruim de tijd om te eten, drinken en bij te praten en je krijgt een leuke goodiebag. Én we hebben De Speld gevraagd om de dag op hun eigen humoristische wijze af te sluiten.  

Het aantal inschrijvingen voor de dag gaat hard! Op dit moment verwachten we circa 275 deelnemers en de maximale zaalcapaciteit is 300. Heb jij je nog niet ingeschreven, maar wil je er wel bij zijn? Meld je dan aan via de Agenda. Heb jij je al wel ingeschreven? Vergeet dan niet de documentaire ‘The biggest little farm’ te kijken ter voorbereiding op de sessie van Eric de Blok. Je vindt hem op Netflix. 

Tot 13 september in Archeon! 

 
Praktische informatie 

Datum: 13 september 2023 
Locatie: Archeon in Alphen aan den Rijn 
Tijd: 9.30 uur welkom, 10:00 uur start, 18:00 uur eindtijd (inclusief hapje en drankje) 
Inschrijven: KNOV Jubileumdag - KNOV