Nieuwsbericht

08 februari 2024

Tijdens het ‘Spreek het bestuur’-moment van 6 februari wilde het bestuur onder meer voorleggen of dit online uurtje daadwerkelijk in een behoefte voorziet. Alieke, Maaike en Marieke vinden het waardevol om laagdrempelig contact met de leden te hebben, maar meestal is de opkomst tijdens 'Spreek het bestuur' erg laag. Daarom wilden ze voorleggen of er misschien betere manieren zijn om met leden in gesprek te gaan. Of dat we mogen constateren dat er inmiddels voldoende mogelijkheden zijn gecreëerd om te horen wat er leeft en waar behoefte aan is. Zijn de lijnen inmiddels kort (genoeg) en heeft het bestuur de belangrijkste zaken onder de aandacht?

Met slechts één aanwezig lid werd echter duidelijk dat het niet (langer) het juiste middel is om met elkaar in gesprek te gaan. Wel ontstond er een mooi verdiepend gesprek over de essentie van ons vak.

We houden graag actief contact met jullie en dat doen we via:

  • de nieuwe platforms: inmiddels is digitale deel voor de reeds gestarte platforms voor klinisch verloskundigen en vertegenwoordigers van de eerste lijn live! Meer hierover lees je in dit bericht.
  • aansluiten bij reguliere overleggen in de regio's; nodig ons gerust uit via Bianca Winants, bwinants@knov.nl.
  • de ledendagen: staat 22 maart al in jouw agenda?
  • de ALV’s.

Uiteraard staat we open voor andere en betere manieren om nog beter in contact te komen én blijven met leden. Samen bouwen we de vereniging!