Nieuwsbericht

14 november 2023
Deze dag wil je niet missen!

Wil jij weten wat onze plannen zijn voor 2024? En hoe die jou gaan helpen in je dagelijkse werk? In het jaarplan hebben we dit uiteengezet én er een passende begroting aan gehangen. Tijdens de ALV van 1 december gaan we graag met jullie in gesprek over dit plan en lichten we de keuzes toe die we hebben gemaakt. Pashtoon Azfar Zyaee, oprichter van de Afghan Midwives Association, zal namens M4M een project presenteren om verloskundigen in Afghanistan te helpen. Weten wat er nog meer aan bod komt deze vergadering? Ga dan naar de besloten ALV-pagina. Hier vind je de agenda en de stukken.  

Ledenmiddag 

Na de ALV volgt een ledenmiddag, die dit keer in het teken staat van waardegedreven zorg. Zoals we in het jaarplan ook aangeven is dit voor ons geen holle term, maar iets waar we echt met elkaar naartoe willen. Maar bied jij al deze zorg? Er zijn de afgelopen jaren veel initiatieven op dit gebied gestart die leidden tot veelbelovende resultaten. Maar die om uiteenlopende redenen ook weer verdwenen. De preventieve en passende (eerstelijns)zorg ging dan ten koste van uitbreiding van de acute zorg.  

Waar zit dit nu precies in en hoe kunnen we dit aanpakken? Op de ledenmiddag gaat Ank de Jonge hier graag over in gesprek. Becky Reed en Nadine Edwards, schrijvers van het boek Closure schetsen vervolgens een indrukwekkend voorbeeld van waar bovenstaande in hun Londense praktijk toe heeft geleid. De middag wordt voorgezeten door Simone Valk en Suzanne Thompson is aanwezig om zo nodig te vertalen.  

Inschrijven 

Het wordt een dag die je als verloskundige en KNOV-lid niet wilt missen! Schrijf je daarom snel in via Algemene Ledenvergadering en ledenmiddag - KNOV. Wil je de dag of middag online volgen? Geef dit dan aan in het opmerkingenveld.