Nieuwsbericht

21 juli 2023

De aankomende periode starten vier nieuwe Senior Programmacoördinatoren (spc’ers) bij de KNOV: Imara Wilsens (Ontwikkeling en Innovatie), Wilma van Driel (Implementatie en Vakinhoud), Julia Bloeming (Meten en Verbeteren) en Suzanne Thompson (Onderwijs en Wetenschap).

Job Paulus, directeur: “Ik ben erg blij dat we kunnen delen dat we vier nieuwe spc’ers hebben gevonden. Allen zijn al bekend met de KNOV, de leden en de geboortezorg. Met hun komst borgen we niet alleen continuïteit op dossiers, maar halen we ook waardevolle kennis terug uit het verleden. Ik heb er alle vertrouwen in dat we met hen voor de lange termijn kunnen bouwen aan een sterk kwaliteitsbeleid op deze dossiers en goede belangenbehartiging.”

Zodra de nieuwe spc’ers gestart zijn, zullen wij hen uitgebreider aan jullie voorstellen. Uiteraard wordt er ook gewerkt aan een goede overdracht, een inwerkdossier en zullen er kennismakingsafspraken worden ingepland.

Verdere versterking KNOV-bureau

Na de zomer gaan we verder met het versterken van het bureau en zullen eventuele nieuwe vacatures op onze website verschijnen. Mocht je een keer laagdrempelig willen praten, neem dan gerust contact met ons op via: hr@knov.nl

Afscheid van huidige collega’s

De komst van vier nieuwe spc’ers betekent ook dat we afscheid nemen van een aantal collega’s. Bob Radder, Anne-Marie Sluijs, Rosanne van der Sterre-Poolen en Gerrit van Deutekom zullen in de komende maanden op verschillende momenten afscheid nemen van de KNOV. We danken hen voor hun inzet en het goede werk wat zij in de afgelopen jaren hebben gedaan. Speciale dank gaat uit naar Rosanne die de KNOV op sleeptouw heeft genomen in haar rol als beleidsmedewerker, programmamanager en als chef verloskundige. Zonder haar zou het bureau niet staan waar zij nu staat. Het biedt een mooie basis om op verder te bouwen. We wensen Bob, Anne-Marie, Rosanne en Gerrit veel succes voor de toekomst.