Nieuwsbericht

20 juni 2023

Het arbeidsmarktonderzoek onder verloskundigen is van start gegaan.

Jouw deelname is nodig!

Jouw deelname aan het arbeidsmarktonderzoek is belangrijk om de cijfers over de hele beroepsgroep van verloskundigen in Nederland actueel te houden. Het onderzoek maakt deel uit van de Nivel-beroepenregistratie van verloskundigen. Deze registratie bestaat sinds 1983 en vormt een belangrijke bron voor iedereen die zich met de verloskunde bezighoudt. Wij gebruiken de uitkomsten regelmatig ter ondersteuning van beleid en belangenbehartiging. Eerdere rapportages met jaarcijfers kun je hier downloaden.

Doe mee en start de vragenlijst

Heb jij bij de peiling in 2021 aangegeven dat je bij een volgende peiling weer mag worden benaderd? Dan heb je inmiddels van het Nivel een e-mail ontvangen met een persoonlijke link om in te loggen. Als je die link gebruikt, zijn al jouw gegevens al voor je ingevuld. Je hoeft ze dan alleen nog maar te controleren.

Heb je destijds niet meegedaan of geen toestemming gegeven maar wil je dit jaar toch graag aan het onderzoek deelnemen? Vraag dan jouw inloggegevens op. Dat doe je door op de onderstaande link te klikken en vervolgens het aanmeldformulier in te vullen.

Het invullen van de enquête duurt maximaal 15 minuten en kan tot en met vrijdag 7 juli 2023 via deze link.

Privacyverklaring

Het Nivel gaat vertrouwelijk met de door jou verstrekte informatie om. Deze informatie wordt niet op persoonsniveau met de KNOV gedeeld. Ook zijn de door het Nivel gepubliceerde gegevens niet tot individuele personen herleidbaar. Meer informatie vind je in het privacyreglement van de Nivel-beroepenregistraties.

Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen over het onderzoek? Stuur dan een e-mail naar beroepenregistraties@nivel.nl.