Nieuwsbericht

09 oktober 2023
ALV 1 december: ben jij erbij?

Afgelopen vrijdag is de conceptagenda gepubliceerd voor de Algemene Ledenvergadering van 1 december. De vergadering wordt gehouden in het noorden van het land en is ook online te volgen. De conceptagenda en straks de stukken vind je op de ALV-pagina (eerst even inloggen).

Naast de gebruikelijke onderdelen in december, zoals het jaarplan voor het komend jaar en de bijbehorende begroting, staat de afdracht contributie in 2024 op de agenda. Twee voor velen bekende KNOV-ers, Marian van Huis en Simone Valk, hebben gewerkt aan een mooie plek binnen de KNOV voor ereleden en dit leggen we graag aan jullie voor.  

Terugblik bestuur

Het afgelopen jaar stond in het teken van 'de basis op orde'. Nu is er meer ruimte voor het slaan van piketpalen. Mooie voorbeelden hiervan zijn de recent gemaakte keuzes in het richtlijnproces en de brief die het bestuur stuurde over maternale vaccinaties. Wat er nog meer is gebeurd, hoor je in een terugblik. 

Project M4M Afghanistan

Vanuit M4M sluit Pashtoon Azfar Zyaee aan. Pashtoon is oprichter van de Afghan Midwives Association (AMA) en was Technical Midwife Advisor bij ICM. Tijdens de ALV komt ze vertellen over het project dat we met M4M willen starten om verloskundigen in Afghanistan te helpen

Ben jij erbij?

Wil jij de ALV bijwonen en je stem uitbrengen? Zet de datum dan vast in je agenda, een uitnodiging volgt!