Nieuwsbericht

06 maart 2023

Ben je verloskundige, lid van de KNOV en wil je graag onderzoek doen? Dan kon je je vanaf januari 2023 een subsidieaanvraag doen voor jouw promotietraject of fellowship. Inmiddels is de aanmelding voor het promotietraject gesloten en hebben we vijf zeer interessante voorstellen ontvangen. We zijn erg blij met de aanmeldingen en zijn trots op de wetenschappelijke ambitie van deze leden.  

De ontvangen aanmeldingen worden beoordeeld door de wetenschapscommissie. Een selectie van de aanmeldingen gaat door naar de volgende ronde. Zij zullen hun voorstel aanpassen op basis van feedback van de wetenschapscommissie en uitbreiden met onder andere een begroting. Hierna zal de wetenschapscommissie iemand voordragen aan het bestuur. Tijdens de ALV van 30 juni maakt het bestuur bekend welke leden de subsidie ontvangt. 

Aanmelden voor de beurs voor post-doc onderzoek (fellowship) is nog mogelijk tot 26 maart 2023. De verloskundigen die zich aanmelden voor het fellowship zullen op 19 april hun onderzoeksvoorstel mondeling toelichten, waarna de wetenschapscommissie ook hier een geselecteerde voordraagt aan het bestuur. Meer informatie over de aanvraag van het fellowship vind je op de Subdiepagina