Nieuwsbericht

18 juni 2024

Op vrijdag 28 juni praten we je tijdens de Algemene Ledenvergadering (ALV) in het voormalig Tropicana in Rotterdam graag bij over zaken die belangrijk zijn voor de vereniging. We vragen je stem over de jaarrekening van 2023, stellen een nieuw lid voor de financiële commissie voor én we hebben na de 28e (hopelijk) een nieuw erelid! Alle stukken voor de vergadering vind je op de besloten ALV-pagina op de website.

Denk mee over toekomsbestendige verloskunde

Tijdens de ledenmiddag nemen we je graag mee in het proces richting een toekomstbestendige verloskunde dat we met de webinars van de afgelopen maanden zijn gestart. En we gaan actief aan de slag om onze toekomst verder uit te denken en vorm te geven. Denk jij ook mee?

Inschrijven & Machtigen

Inschrijven voor de ALV en de ledenmiddag kan via de Agenda. Wil jij de ALV liever online volgen, geef dit dan op de inschrijfpagina aan in het opmerkingenveld. Let op: de ledenmiddag vindt alleen fysiek plaats, deze leent zich niet goed voor een hybride vorm.

Machtigen

Kun je niet fysiek of online aanwezig zijn? Dan ontvangen we jouw stem graag via een machtiging. Mail hiervoor de naam en het lidmaatschapsnummer van degene die je wilt machtigen uiterlijk naar alv@knov.nl.

Heel graag tot de 28e, we kijken er naar uit je te zien!