Evenement

22 maart 2024

Op 22 maart organiseren we weer een ledendag voor KNOV-leden. Tijdens ledendagen gaan we met leden in gesprek, delen we waar we binnen de KNOV mee bezig zijn en horen we graag wat er in het veld speelt. Én we nodigen inspirerende sprekers uit waar we binnen ons vak iets van kunnen leren of die ons aan het denken kunnen zetten.

Woorden die we gebruiken, die anderen gebruiken en die de media gebruikt, bepalen hoe de wereld eruitziet. En zelfs hoe we de wereld zélf zien. Het gebruik van bepaalde woorden en het vermijden van andere kan helpen om onze doelen te bereiken. En om te zorgen dat onze partners en cliënten begrijpen wat we over willen brengen. Taal die je gebruikt helpt om stevig te staan in gesprekken en jezelf te positioneren. Op deze onderwerpen gaan we in tijdens drie inspirerende sessies!

Programma

09:30 uur Ontvangst

10:00 uur Richting een gedragen koers
We werken aan een toekomstbestendige visie op ons vak en een Meerjarenstrategie die ons hier gaat brengen. Hierover geven we dit jaar tijdens iedere ledendag een update, toetsen we zaken en leggen we onderdelen aan jullie voor.
11:15 uur De kracht van taal
Sarah Gagestein, directeur bij Taalstrategie, neemt ons in haar sessie mee in de wereld van taal. Hoe herken je taalframes in de media, bij stakeholders en cliënten en hoe ga je hier op een effectieve manier mee om? En hoe kun je deze zelf inzetten?

12:30 uur Lunch

13:30 uur Stevig staan in elk gesprek
Jolanda Liebregts is verloskundige en onderzoeker en heeft in haar carrière veel expertise opgedaan in samenwerken binnen netwerken. Graag deelt ze in deze sessie wat ze in deze samenwerkingen heeft gezien en hoe jij hier je voordeel mee kunt doen.
14:30 uur Communicatie in de spreekkamer
De taal die je gebruikt richting jouw cliënten heeft invloed, op de waarden die je uitdraagt, op de zorg die je biedt en op het vertrouwen dat je geeft.

15:15 uur Hapje en drankje

Tijdens deze dag delen we ook graag de ontwikkelingen binnen de KNOV en waar we aan werken. Dit alles doen we bij Watergoed. Een leuke, informele plek in Valburg (bij Elst), op steenworp afstand van de A15 en goed bereikbaar met het OV. 

Adres
Tielsestraat 129 
6675 AC Valburg 

Tijden
09:30 inloop, 10:00 uur start, einde rond 15:30 uur 

Alleen voor KNOV-leden

Inschrijven
Ervaar jij momenteel problemen met het inschrijven via MijnKNOV? Hier wordt aan gewerkt! Maar tot die tijd kun je je inschrijven via dit inschrijfformulier.

 

Ben je lid? Log in en ga naar KNOV Agenda, klik op het evenement en op Inschrijven. Je gegevens worden dan automatisch ingevuld.
Fout in de captcha!
Er is een fout opgetreden bij het opslaan van je gegevens (server)
Er is een fout opgetreden bij het opslaan van je gegevens
Bedankt voor je inschrijving.
Een ogenblik geduld a.u.b. je aanvraag wordt verwerkt.
Jouw gegevens
Gegevens organisatie