KNOV Winkelmandje (0) Menu

Zorgverlenersbijeenkomst Babyconnect

Op woensdag 11 december organiseert Babyconnect een bijeenkomst voor zorgverleners waarin het actieprogramma verder wordt vormgegeven en use cases centraal staan.

De bijeenkomst vindt plaats bij Babyconnect in Utrecht en duurt van 16:00 – 18:00 uur. Verloskundigen, gynaecologen, kraamverzorgenden, jeugdgezondheidszorgprofessionals en kinderartsen worden van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn bij deze interactieve bijeenkomst over het verbeteren van de digitale gegevensuitwisseling in de geboortezorg.

Tijdens de bijeenkomst wordt gekeken naar de wensen van de gebruiker aan de hand van use cases. Een use case is een specifieke beschrijving van een praktijksituatie in de zorg waarbij voor een concrete situatie het vastleggen en uitwisselen van informatie wordt beschreven aan de hand van factoren (mensen, systemen) en transacties (welke informatie wordt wanneer uitgewisseld). Vanuit de praktijk wordt gekeken naar wat de gebruiker op bepaalde specifieke momenten in het zorgpad nodig heeft en wil zien. Cliënten, zorgverleners, zorgorganisaties en data-analisten/systeembeheerders worden actief betrokken bij Babyconnect. Zij vormen de 4 gebruikersgroepen.

Aanmelden kan bij Anneke Kamer, a.kamer@carecodex.org.
Meer informatie is te vinden op de website van Babyconnect.

Deel via:

  • Facebook
  • Twitter
  • Twitter
  • E-mail

Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen

Beroepsorganisatie van en voor verloskundigen

Word lid