KNOV Winkelmandje (0) Menu

Ledencongres 2017

Gepubliceerd: 06 december 2016, laatste update: 08 november 2018

Het KNOV-Ledencongres was een inspirerende dag, met boeiende sprekers. Niet aanwezig geweest bij het KNOV-Ledencongres? Bekijk dan het filmpje om een indruk van de dag te krijgen.

Lees ook het nieuwsbericht over het ledencongres.

Sprekers

Sheena Byrom

Sheena Byrom is verloskundige sinds 1978. Met recht mag gezegd worden dat zij veel kennis heeft van de verloskunde. Zij is een consultant in de verloskunde, één van de eerste in het Verenigd Koninkrijk. Als hoofd verloskunde heeft zij bovendien geholpen met het verder ontwikkelen van drie geboortecentra in East Lancashire.

De presentatie die Sheena gaf bekijken.

Marja van Vliet

Marja verzorgt presentaties en workshops over Positive Health. Bij dit concept gaat het om een brede visie op gezondheid. Men gaat van 'gezondheid als afwezigheid van ziekte' naar positieve gezondheid met zes dimensies. Wat deze dimensies zijn en hoe dit werkt vertelt Marja tijdens het ledencongres.

Rebecca Schiller

Rebecca is directeur van de organisatie Birthrights, die staat voor het beschermen van de mensenrechten tijdens de bevalling. Daarnaast schrijft zij over het recht op voortplanten, geboorte en ouderschap.

Aanwezige sponsors

Het KNOV-ledencongres wordt mede mogelijk gemaakt door de KNOV jaarsponsors 2017. Op de beursvloer van het congres kon u nader kennis maken met:

Deel via:

  • Facebook
  • Twitter
  • E-mail

Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen

Beroepsorganisatie van en voor verloskundigen

Word lid