KNOV Winkelmandje (0) Menu

Gezocht: Office Manager

Gepubliceerd: 14 januari 2020, laatste update: 14 januari 2020

De Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen (KNOV) is de landelijke beroepsorganisatie van verloskundigen en heeft ruim 3.700 leden. Zij streeft naar de beste zorg voor de (aanstaande) zwangere, haar partner en (ongeboren) kind vanuit een visie die een natuurlijk verloop van de zwangerschap en geboorte ondersteunt. De KNOV ondersteunt verloskundigen, verbindt hen en behartigt hun belangen.

Wij zoeken een:

Office Manager

24 - 36 uur per week

Ben je op zoek naar een uitdagende en afwisselende functie als Office manager in een dynamische organisatie waar geen dag hetzelfde is? Dan is deze functie echt iets voor jou.

De functie

In deze functie ben je een spin in het web. Je ondersteunt de directeur en senior programmamanagers in de breedste zin van woord. Naast de gebruikelijke office management taken zoals agendabeheer, organiseren van in- en externe bijeenkomsten, maken van verslagen en het plannen en organiseren van reizen, zorg je er ook voor dat projecten waar jij verantwoordelijk voor bent goed verlopen. Jij bereidt projectvergaderingen voor, zorgt voor een adequate projectadministratie en de vergaderstukken zijn altijd in orde. Verder houd je je ook bezig met de organisatie van evenementen. Dit doe je in samenwerking met de communicatieadviseur en/of senior communicatieadviseur.
Omdat de KNOV streeft naar de beste geboortezorg van Nederland, komen verbeteringen en veranderingen veelvuldig voor, jij vindt hier vanzelfsprekend uitdagingen in.

Jij

Je hebt een afgeronde HBO opleiding in de richting officemanagement. Daarnaast heb je minimaal 3 jaar ervaring als office manager of evenementenorganisator. Met de programma’s van Office kan je goed uit de voeten. Verder ben je klantgericht, heb je een groot organiserend vermogen en heb je een goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse, Engelse en/of Duitse taal. Je bewaart het overzicht en kunt goed tegen deadline. Daarnaast zoek je altijd de samenwerking op om het beste resultaat te behalen.

Wat biedt de KNOV jou?

Je werkt in een professionele omgeving waar ontwikkeling hoog in het vaandel staat. De KNOV, gevestigd in Domus Medica in Utrecht, biedt jou een werkplek in een inspirerende werkomgeving waar je op een moderne manier kunt werken. Jouw ontwikkeling is belangrijk voor de KNOV en hier wordt volop aandacht aan besteed. Naast bovengenoemde biedt de KNOV goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Enthousiast?

Wil je graag meer informatie of solliciteren op deze interessante functie, neem dan contact op met Danielle Jagtenberg, djagtenberg@knov.nl of 06-13201178.

Deel via:

  • Facebook
  • Twitter
  • E-mail

Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen

Beroepsorganisatie van en voor verloskundigen

Word lid